مکانیک سیار – تعمیرکار سیار

امداد خودرو تجریش

در اینجا با مکانیک سیار – تعمیرکار سیار در خدمت شما هستیم.

چگونه بفهمیم که تسمه تایم خودرو پاره شده است ؟

اگر خودرو شما به صورت مشکوکی و بدون علت و بدون ریپ زدن خاموش شد بهتر است ابتدا قبل از هر کاری از سالم بودن تسمه تایم اظمینان حاصل کنیم .اگر این اتفاق افتاد به هیچ عنوان استارت نزنید . ماشین را در دنده یک گذاشته و هل داده اگر ماشین در دنده بود و حرکت کرد تسمه تایم پاره شده و باید با یدک کش نسیار با شماره 09369360011 تماس حاصل کنید برای بردن خودرو به تعمیرگاه مورد نظر چرا که تعمیر خودرو یی که تسمه تایم بریده در محل امکان پذیر نمی رباشد .

اگر ماشین در دنده باشد و هل دهید ماشین حرکت نکند یعنی تسمه سالم است و در این موقع با اطمینان می توانید با مکانیک سیار  نادر با شماره 09369360011 تماس گرفته و در خواست کمک کنید .

مکانیک سیار – تعمیرکار سیار

امداد خودرو نادر با تجهیزات کامل امدادی، تعمیرکار، مکانیک سیار – تعمیرکار سیار متخصص لوازم یدکی سیار در تهران و با انجام خدمات امداد خودرو شمال تهران و امداد خودرو غرب تهران، در کنار تعمیرات سیار خودرو، پنچرگیری سیار، باطری به باطری سیار، یدک کش، سوخت رسانی سیار، باز کردن در خودرو و حمل خودرو، آماده خدمات رسانی می باشد .

انواع خودرو پژو مانند مکانیک سیار 206، مکانیک سیار 207، مکانیک سیار 405، مکانیک سیار سمند،مکانیک سیار پرشیا،مکانیک سیار دنا، مکانیک سیار رنو، مکانیک سیار پراید، مکانیک سیار تیبا، مکانیک سیار ساینا،مکانیک سیار وانت، مکانیک سیار ال 90، مکانیک سیار ساندرو، مکانیک سیار هیوندا، مکانیک سیار سراتو، مکانیک سیار اسپورتیج، مکانیک سیار اپتیما، مکانیک سیار تویوتا، مکانیک سیار لکسوس، مکانیک سیار لیفان، مکانیک سیار جک، مکانیک سیار بنز، مکانیک سیار بی ام و و مکانیک سیار مزدا در تمامی مناطق آماده خدمات رسانی به شما میباشد.

برای مشاوره و امداد رسانی در کمترین زمان ممکن با امداد خودرو نادر با شماره 09369360011 تماس بگیرید.

مکانیک سیار - تعمیرکار سیار

مکانیک سیار غرب تهران

تعمیرکار سیار جنت آباد، تعمیرکار سیار مرزداران، تعمیرکار سیار پونک، تعمیرکار سیار کوهسار، تعمیرکار سیار کن، تعمیرکار سیار دهکده المپیک، تعمیرکار سیار شهران، تعمیرکار سیار سعادت آباد، تعمیرکار سیار شهرک غرب، تعمیرکار سیار آزادگان، تعمیرکار سیار اکباتان، تعمیرکار سیار ستاری می باشد .

تعمیرکار سیار حکیم، تعمیرکار سیار سازمان آب، تعمیرکار سیار صادقیه،تعمیرکار سیار  بلوار فردوس، تعمیرکار سیار بلوار دریا، تعمیرکار سیار اشرفی اصفهانی،تعمیرکار سیار آزادی، تعمیرکار سیار امامزاده داود، تعمیرکار سیار شهرک راه آهن،تعمیرکار سیار  شهرک صدرا،تعمیرکار سیار  شهرک نمونه،تعمیرکار سیار شهرک باقری،تعمیرکار سیار  تونل حکیم، تعمیرکار سیار دریاچه چیتگر، تعمیرکار سیار شهرک اتی شهر،تعمیرکار سیار وردآورد می باشد .

مکانیک سیار – تعمیرکار سیار شمال تهران

تعمیرکار سیار تونل نیایش، تعمیرکار سیار الهیه، تعمیرکار سیار تجریش،تعمیرکار سیار پارک وی، تعمیرکار سیار سئول، تعمیرکار سیار آتی ساز، تعمیرکار سیار چمران، تعمیرکار سیار فرشته، تعمیرکار سیار نیایش،تعمیرکار سیار جردن، تعمیرکار سیار ولنجک می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با امداد خودروی تهران و امداد خودرو سیار با شماره ۰۹۳۶۹۳۶۰۰۱۱ تماس حاصل فرمایید.

هدف امداد خودرو نادر

هدف امداد خودرو ما آگاهی رساندن و امداد رسانی به شما عزیزان در اسرع وقت میباشد.

علائم تاب دیدگی سرسیلندر

1-سوختن مرتب واشر سرسیلندر

2-موتور دیر روشن شده و بد کار میکند.

3-کمپرس داخل کاربراتور و اگزوز و کارتر ورادیاتور میشود.

4-گرم کردن زیاد موتور

5-مخلوط شدن آب و روغن

6-آب سوزی(خارج شدن بخار آب از اگزوز)

 

مکانیک سیار در محل

عیب یابی دینام :

اگر چراغ دینام به صورت پررنگ روشن می شود دیود دینام خراب است .

اگر سوئیچ ماشین را باز کنیم چراغ دینام خاموش بود مشکل از قطع بودن آفتامات ؛ کوتاه بودن زغال یا المیچر قطع میباشد.

اگر چراغ دینام به درستی عمل کرد و شارژ نداشت آفتامات تعویض شود .

اگر بالشتک دینام خراب شود دینام خیلی کم شارژ می کند یا چراغ دینام به صورت کم نور روشن می شود . اما خیلی کم خراب می شود .

تست دینام در حالت کار روی موتور :

برای تست دینام یا برای اینکه بفهمیم دینام باتری را شارژ می کند یا نه ؛ ابتدا در حالت خاموشی خودرو پراپ های اهم متر را به قطب های باتری متصل میکنیم و مقدار ولتاژ را یاداشت یا می سنجیم و بعد در حالتی که پراپ های اهم متر به باطری متصل است خودرو را روشن می کنیم و یاید ولتاژ 1 ولت یا بیشتر افزایش یابد .

 

 

مکانیک سیار – تعمیرکار سیار

نکاتی راجع به شمع خودرو

شمع دو پلاتین استفاده کنیم یا تک پلاتین ؟

هنگام انتخاب شمع باید تنها یک چیز را مد نظر فرار داد و آن توصیه کارخانه سازنده است . شمع  را باید بر اساس مدل و کد انتخاب کنید نه بر اساس تعداد الکترود .

مثلا سیتروئن برای زانتیا شمع eyquem با کد rfc42lz2e را پیشنهاد کرده است . این شمع از نوع دو پلاتین هست . در واقع هر شمعی که صرفا دو پلاتین باشد خاصیت شمع فوق را ندارد . مثلا شمع دو پلاتین eyquem با ngk فرق دارد .

ممکن است برای بعضی خودرو ها شمع توصیه شده از نوع تک پلاتین باشد . مثلا برای پژو 405 با موتور 1.8 شمع eyquem با کد rfn58lz پیشنهاد شده است .

در چنین مواردی یهتر است همان شمع توصیه شده را بخرید و به دلخواه خودتان سراغ شمع های متفرقه با الکترود های بیشتر نروید . پس شمع دو پلاتین برای همه موتور ها کاربرد ندارد و فقط در صورتی می تواند از آن استفاده کنید که شمع توصیه شده از نوع دو پلاتین باشد .

در چنین مواردی اگر نیاز به کمک داشتید میتوانید با امداد خودرو سیار ما با شماره 09369360011 تماس بگیرید تا متخصصان ما در کمترین زمان ممکن برای امداد رسانی به شما حضور یابند.

مکانیک سیار

مکانیک سیار – تعمیرکار سیار

چگونه شمع‌ها را چک کنیم؟

1-  اگر بخواهید اطلاعاتی که شمع می‌تواند در اختیار شما قرار می‌دهد را بخوانید، باید وضعیت و رنگ نوک آن را مورد بررسی و ارزیابی قرار بدهید. اگر یاد بگیرید چگونه شمع را وارسی کنید و اطلاعات را از روی آن بخوانید، خواهید دانست عملکرد خودرو چگونه است، مشکلات بالقوه را تشخیص خواهید داد و به موقع اقدام خواهید کرد.

از طرفی خواهید دانست برای داشتن عملکردی بهتر، چه موقع شمع‌ها را عوض کنید. رنگ قهوه‌ای روشن در نوک شمع نشان دهنده یک موتور سالم است که به خوبی کار می‌کند و هر رنگ دیگری نشانه‌ای است از این که در سیستم سوخت‌رسانی، احتراق یا خود موتور ایرادی وجود دارد.

2- روی عایق سرامیکی شمع، دنبال دوده سیاه و تیره بگردید. وجود این دوده‌ که کربن ته‌نشین شده است نشان می‌دهد که بنزین زیادی وارد سیلندر می‌شود و مقداری از آن نمی‌سوزد. در خودروهای کاربراتوری، آن را به گونه‌ای تنظیم کنید که بنزین به طور کامل بسوزد و روی بدنه سرامیکی یا نوک شمع دوده‌ای باقی نماند.

مکانیک سیار – تعمیرکار سیار غرب تهران

3- ببینید روی بدنه سرامیکی لک‌‌های سفید رنگ وجود دارند یا نه. وجود چنین لک‌های نشان دهنده روغن‌سوزی است. اگر آن‌ها را مشاهده کردید، سوپاپ‌ها، رینگ‌ها و سیلندر را وارسی کنید تا متوجه علت روغن‌سوزی بشوید.

4-  ببینید روی عایق سرامیکی تاول‌هایی به رنگ سفید یا قهوه‌ای روشن به چشم می‌خورند یا نه. این امر نشان می‌دهد که بنزین بسیار کم وارد سیلندر می‌شود. بار دیگر کاربراتور را تنظیم کنید و اگر مشکل برطرف نشد باید به دنبال یک نشتی در سیستم سوخت‌رسانی بگردید.

5- به دنبال نقطه‌هایی کوچک و سیاه روی نوک شمع‌ها بگردید که می‌تواند نشانه‌ای از احتراق ناقص باشد. اگر اوضاع وخیم باشد ممکن است عایق سرامیکی شمع ترک بخورد یا تکه تکه بشود.

احتراق ناقص می‌تواند به سوپاپ‌ها و پیستون نیز آسیب برساند. اطمینان حاصل کنید شمعی که استفاده می‌کنید از نظر تحمل دما برای خودرو شما مناسب است و بنزینی که می‌زنید اکتان مناسبی دارد. بهتر است تسمه تایم را هم چک کنید تا به درستی تنظیم شده باشد.

 

مکانیک سیار

مکانیک سیار شمال تهران

6-  شمع را در دوره‌های زمانی مشخص عوض کنید. شمع‌های کهنه را از روی الکترود آن‌ها می‌توان شناخت. الکترود این گونه شمع‌ها گرد هستند و یا به پایین خم می‌شوند.

این امر موجب می‌شود خاموش بشود و یا هنگام استارت زدن با مشکل روبرو باشد، حتی شمع کهنه باعث می‌شود مصرف سوخت خودرو نیز بالا برود. اگر شمع کهنه عوض نشود، می‌تواند به سایر بخش‌های سیستم احتراق نیز آسیب برساند.

7-  ببیند شمع‌ها آب شده‌اند یا نه. شمع آب شده می‌تواند نتیجه به هم خوردن تنظیم تسمه تایم باشد. عوامل دیگری که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد عبارتند از: وجود مشکل در سوپاپ‌ها، کویل، فشار زیاد بر روی اتاقک احتراق و بنزین نامرغوب. از طرفی، ممکن است شمعی که انتخاب کرده‌اید تحمل دمای کمی دارد و برای موتور خودرو شما مناسب نیست.

8- شمع سالم را تشخیص بدهید. یک شمع سالم هیچ رسوبی ندارد و نقاط آسیب‌دیده نیز روی آن به چشم نمی‌خورند. به رنگ شیارهای اطراف بدنه شمع توجه کنید تا متوجه بشوید تحمل گرمای شمع برای موتور شما مناسب است.

نکات فنی

هرگونه تغییر رنگ در شیارهای پایینی نشان دهنده آن است که تحمل گرمای شمع بیش از حد کم است، یعنی شمع گرما را به سرعت جذب می‌کند تا احتراق مناسبی صورت بگیرد.

اگر تغییر رنگ در قسمتی صورت گرفته باشد که شیارها به بدنه فلزی متصل می‌شوند، نشان دهنده این است که آستانه تحمل گرما بیش از حد زیاد است. تغییر رنگ ممکن است در قسمت‌های برقی شمع نیز رخ بدهد که نشان دهنده ایراد در این قسمت‌ها است.

برای دریافت خدمات مکانیکی سیار و خدمات امداد خودرو نادر با شماره 0011   936    0936 تماس حاصل فرمایید .

یدک کش سیار

مکانیک سیار – تعمیرکار سیار

اگر موتور خودرو یخ ‌زد چکار کنیم ؟

همیشه جوش‌آوردن خودرو نیست که می‌تواند باعث آسیب به موتور شود؛ بلکه سرمازدگی و یخ‌بستن پیشرانه نیز یکی از شایع‌ترین اتفاقاتی است که در فصول سرد سال رخ می‌دهد. این اتفاق در نتیجه عدم دقت به وجود ضد‌یخ در سیستم خنک‌کاری می باشد .

یخ بستن آب در بلوک موتور و سر‌سیلندر باعث آسیب‌های جدی به آنها می‌شود؛ چرا‌که آب از جمله سیالاتی است که در اثر کاهش دما و انجماد، دارای افزایش حجم می‌شود.

این افزایش حجم منجر به ایجاد نیروی زیادی به مجاری آب‌رسانی بلوک موتور شده و در نتیجه موتور از این قسمت‌ها دچار ترکیدگی خواهد شد. اما اگر موتوری دچار سرمازدگی شد، چگونه باید آن را راه‌اندازی کنیم؟

مکانیک سیار در محل

یکی از اولین کار‌هایی که می‌توان برای باز‌کردن یخ‌های درون موتور به کار گرفت، استفاده محتاطانه و با رعایت ایمنی از وسایل گرمازاست در اینگونه مواقع از لامپ‌های رشته‌ای استفاده می‌کنیم که در زیر موتور روشن کنیم.

چون این لامپ‌ها بیش از 95 درصد از انرژی برق را به گرما تبدیل می‌کنند، می‌توانند یخ درون بلوک موتور را آب کنند یا با سشوار داغ یا آب جوش یخ داخل رادیاتور را آب کنیم ‌اگر در فضای بیرون بودیم، می‌توان آتش درست کنیم و از ذغال آن برای قرار دادن در زیر بلوک موتور بهره بگیریم، چرا که قرار دادن آتش در زیر موتور می‌تواند منجر به آتش‌سوزی شود.

ضمن اینکه فراموش نکنیم مهم‌ترین قسمت موتور که باید از اسارت یخ‌ها آزاد شود، واتر پمپ آن است.  بقیه موتور در اثر کارکرد پیشرانه گرم خواهد شد.

مکانیک سیار – تعمیرکار سیار

دقت به کارکرد واتر پمپ:

باید مراقب واتر پمپ در این حالت باشیم؛ چراکه اگر واتر پمپ درون یخ قرار داشته باشد، چرخش تسمه واتر پمپ که به موتور متصل است، می‌تواند منجر به آسیب ‌دیدگی آن شود.

پس اگر واتر پمپ در بالای موتور بود، با چرخش تسمه با کمک دست، رها بودن آن را بررسی می‌کنیم و اگر در زیر موتور بود، با تک استارت‌ها، کارکرد و یخ‌زدگی آن را کنترل می‌کنیم. در غیر این صورت باید یخ اطراف واتر پمپ را با شیوه‌های گفته شده از بین ببریم.

روشن‌کردن پیشرانه‌:

بعد از انجام مراحل بالا، موتور خودرو را روشن می‌کنیم. بعد از چند دقیقه درجا کارکردن موتور، آن را خاموش کرده و به بررسی بلوک موتور و وضعیت آب‌شدن یخ‌ها می‌پردازیم تا در صورتی که بلوک موتور دچار ترکیدگی شده باشد، متوجه آن شده و تمهیدات بعدی را برای آن در نظر بگیریم.

در این حالت دمای پیشرانه بالا می‌آید اما چون هنوز ترموستات باز نشده است، آب درون رادیاتور ممکن است در حالت منجمد باقی مانده باشد. پس مراقب دمای موتور نیز باید باشیم چرا که ممکن است یخ‌زدگی منجر به بروز مشکل برای واتر پمپ ‌یا ترموستات شده باشد و در نتیجه موتور بعد از گرم‌شدن، به علت عدم چرخش آب در سیتم خنک‌کاری، جوش بیاورد.

در حین کارکرد موتور، شیلنگ آب بالای رادیاتور را با دست لمس می‌کنیم تا از نحوه باز شدن یخ درون آن و گرم شدن تدریجی آن مطلع شویم. شیلنگ بالای رادیاتور همیشه مجرای خروج آب از موتور به سمت رادیاتور است .

امداد خودرو سیار

گرم‌شدن موتور‌

بعد از اینکه تا گرم‌شدن مشکلی دیده نشد، باید منتظر بمانیم تا ترموستات پیشرانه عمل کند. ضمن اینکه همان‌طور که گفتیم باید مراقب بود تا آب درون موتور به خاطر وجود نقص در سیستم خنک‌کاری، به نقطه جوش خود نرسد.

بهتر است تا مراحل گرم‌شدن موتور و باز شدن یخ‌ها حداقل چند بار موتور را خاموش کرده، به بررسی وضعیت اطراف بلوک موتور بپردازیم و سپس این عمل را تکرار کنیم.

مکانیک سیار – تعمیرکار سیار

عملکرد ترموستات‌:

حین گرم‌شدن موتور باید مرتبا باز شدن ترموستات را زیر نظر داشته باشیم. گرمای تولیدی موتور تا حد زیادی یخ درون مجاری دور خود را باز خواهد کرد و اما با عمل کردن ترموستات و راهیابی آب داغ درون موتور به سمت رادیاتور، به طور کلی این یخ‌زدگی از بین خواهد رفت.

پس با نزدیک شدن دمای موتور به لحظه باز شدن ترموستات (‌بسته به اینکه چه ترموستاتی روی پیشرانه با چه درجه سانتی‌گرادی نصب شده است) می‌توان با باز نگه داشتن درب رادیاتور، عملکرد آن را سنجید.

چراکه باید آب درون رادیاتور تغییر دما ع و درجه آب موتور نیز به علت باز شدن ترموستات پایین آید. ضمن اینکه با باز شدن ترموستات، اگر به صورت ناگهانی و کوتاه گاز بدهیم، آب درون رادیاتور باید به پایین کشیده شود که نشان از چرخش درست واتر پمپ و باز بودن ترموستات است.

کنترل‌های آخر

بعد از اینکه مطمئن شدیم یخ درون موتور به طور کلی از بین رفته و به مایع تبدیل شده است، موتور را از نظر ظاهری کاملا بازدید می‌کنیم تا اگر خروج آب از جایی مشاهده شد، آن را رفع عیب کنیم ضمن اینکه بعد از باز شدن یخ باید انتظار کاهش حجم آب را درون سیستم خنک‌کاری موتور داشته باشیم .

برای در یافت خدمات امداد خودرو نادر با شماره تماس 0011    936    0936   تماس حاصل فرمایید .

تماس فوری